Elfogadnak étkezési utalványt is?

Igen, jelenleg a következőket áll módunkban elfogadni: "Cafeteria Card" elektronikus kártya: hideg-, meleg-, és ajándékutalványát, valamint az "Accor Magyarország Services", a "Chéque Déjeuner" és a "Sodexo" hideg-, meleg-, és ajándékutalványait, az elektronikus kártyást és papíralapút is.

Hogyan fizethetek?

A megszokott készpénzes és banki átutalásos módszer mellett, nálunk használhatja bankkártyáit is! Sőt amennyiben helyszínre szállítást kér és ott helyben bankkártyájával szeretne fizetni, kérjük jelezze előre, hogy mobil POS terminálunkat is vigyük magunkkal!
Elfogadunk étkezési kuponokat is!

Menyasszonyi tortából 100 fő részére mekkorát rendeljek?

Általában elmondható, hogy az esküvői, ünnepi vacsora fénypontja és záróakkordja a menyasszonyi torta. Tapasztalatunk az, hogy az összes résztvevő vendég szívesen veszi, ha nem hagyják ki őket ebből az emlékezetes csemegéből. Szerencsés úgy számítani, hogy ahány meghívott, legalább annyi szelet, de a végén maradjon inkább 1 szelet, mint kevesebb legyen kettővel! Nálunk egyébként egy szelet esküvői tortát, minden esetben 15 dkg tömegűre hozzuk ki, ez egy kiadós tortaszeletnek felel meg.

Hogyan rendelhetek?

Amennyiben személyesen nem tud befáradni, úgy telefonon a 06-27-538-515-ös, faxon a 06-27-538-516-os számokon. E-mailben az info(kukac)ambrosia.hu címen.

Normál méretű tortákat (8-16-20 szeletes), több féle ízben, szinte azonnal tudunk biztosítani. Tortákat extra nagy méretben, formatortákat, esküvői tortákat szerencsés időben megrendelni, kérjük napokkal előre, amint lehetőségük adódik! Köszönjük!