Aki minket választottak

Örömünkre szolgál, a naponta betérő kedves törzsvendégeink kiszolgálása mellett, különleges 3D formatortáinkért az ország legtávolabbi szegletéből is elzarándokolnak és egyre több ismert cég rendezvényét segíthetjük céglogós és óriási méretű tortáinkkal is.

Akikre büszkék lehetünk

"Nekem a Brazil Dió torta és a meggy fagyi a kedvencem! További jó munkát és sok vendéget!" 
Erdei Zsolt (Madár) a Profi Boksz Világbajnoka 2003.08.31.

"Köszönjük a sok finomságot! Bajor Imre és Marci 2002. november"
Bajor Imre; Színművész, Humorista, Showman

"Itt érdemes megállni egy finom habos kávéra és aki elcsábul a sütemények láttán... Sok szeretettel: Palcsó Brigitta, 2003. március"
Palcsó Brigitta, TV műsorvezető- bemondó

"Köszönjük a sok finomságot és a kultúrált kiszolgálást! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!" Növényi Norbert
Növényi Norbert, Színművész, Olimpia- és Világbajnok

"Köszönjük a szép esküvői tortát! Monostori Diána & Vereckei Ákos 2005. október 15."
Vereckei Ákos kétszeres olimpiai bajnok kajakozó

Nicolas Cage 45. születésnapját éppen a fóti filmstúdióban érte a "Season of The Witch" című mozi forgatásán, 2009. január 7-én. Így nekünk juthatott a megtiszteltetés, hogy neki és 100 fős stábjának elkészíthessük egy emlékezetes születésnapi Somlói tortát. Több más a városunkban forgatott produkciót is segíthettünk fagylalttal és süteménnyel, mint pl.: a Christopher Lambert főszereplésével készült "A harag napja" vagy a brit "Robin Hood" című filmeket.

"A nagylányom, Szavitri szokott tőletek különféle ötletes formatortákat rendelni, de már én is rákaptam a gyümölcsös, tejszínes túró tortára, ami nagyon finom és már csak az Ambrosiából fogom ezután vinni! Szeretettel üdvözöl: Joshi Bharat" 2009. január

"Köszönjük a szép tortákat! Az Ambrosia Cukrászda alkalmi tortái valóban elvárás felettiek! Kasza Tibor 2009. ápr. 21-én"
Kasza Tibor - zeneszerző, producer, énekes Crystal